De camera!!

Het slikken

Vandaag weer een duur ontbijtje. Om half negen in het ziekenhuis om de oude bekende elektrode plakkers te laten plakken op een vers geschoren borst en buikhuid. Dezelfde vriendelijke verpleegkundige heeft mij weer geholpen. Uiteindelijk om 9.00 uur het ziekenhuis uit na het slikken van de camerapil. Het slikken was wederom geen enkel probleem. Maar omdat je nuchter moet blijven, waardeer je het glaasje water waarmee je de capsule maag wegslikken ontzettend.
Naar huis en vervolgens aftellen voor de eerste crackertjes en de eerste vaste en daardoor ook voedzame maaltijd.

Echt lekkere droge crackertjes en patat!!!!

Na 3 uur mag je dan eindelijke je eerste kopje thee weer drinken. Geen vast voedsel, daar moet je nog even op wachten. Na 4 uur mag je een glaasje bouillon en een droog crackertje. Jeetje, wat was dat lekker. Ik weet het dames en heren, er zijn mensen die velen malen langer geen voedsel krijgen of hebben, maar voor mij was het gewoonweg even doorbijten en beren zwaar!!! Om drie uur mocht ik dan uiteindelijk mijn eerste normale eten weer hebben. Omdat 17.00 uur daar snel op volgt maar even iets snels en lekker. Pepernoten was het eerste wat ik weer heb gegeten. En om 17.00 uur een lekker bord patat met een ordinaire frikadel met mayo!!!!! Das genieten.

Excuses

Ik moet voor de afgelopen 24 uur echt mijn excuses maken aan mijn liefhebbende echtgenote en onze dochter. Ik was echt mezelf niet meer. Hoofdpijn, moe en super chagrijnig. Dat ging echt pas over nadat we lekker hadden gegeten. Nogmaals sorry dames!!

Lege batterij en o jee, een losse elektrode

Om 21.00 uur (precies 12 uur na het slikken van de capsule) waren de batterijen leeg en mocht ik het kastje (de datarecorder) van me afwerpen. Eindelijk. Het gaat niet om het gewicht hoor maar meer om dat vervelende riempje en de elektrodes. Bij het loskoppelen van de elektrodes kwam ik erachter dat een van de elektrodes los was gegaan. Het ging hierbij om de elektrode die ter hoogte van de dikke darm geplakt was. Ik hoop maar dat het niet uitmaakt want een derde keer laxeren trek ik niet. 23 december krijgen we de uitslag. Fingers crossed!!!!!!

Dit bericht is geplaatst in Mijn blog. Bookmark de permalink.