De cleanprep laxeerkuur 2.0

Het ontbijt

Zoals in mijn vorige bericht verteld, vandaag weer laxeren voor het goede doel: het videocapsule onderzoek. Vandaag de dubbele lading ten opzichte van de vorige keer. Werken dat deed die Cleanprep wel. Ik bespaar jullie de details. Want het moet wel zo zijn dat wanneer iemand dit blog leest hij of zij niet op gaat zien tegen dit onderzoek. Vanmorgen als ontbijt 2 crackertjes met suiker en een kopje thee. Dat was voor de komende 24 uur de laatste vaste voeding die ik heb mogen nuttigen. Om 10 uur beginnen met het drinken van 4 liter cleanprep. 4 LITER, das best veel kan ik je zeggen. Tussen ieder glas van deze heerlijke drank maar een slokje bessensap om de overheerlijke smaak weg te spoelen. Zoals eerder gezegd, werken dat deed het wel. Tjonge!!!!

Trek

Na een tijdje alleen gedronken te hebben en de inhoud van de darmen het donkere riool ingestuurd te hebben kreeg ik toch eigenlijk wel trek in iets lekkers. Het heldere vloeistoffen dieet schrijft voor dat je wel bouillon mag drinken als deze gefilterd is. Nou, dat beetje zout wat je binnen krijgt door het drinken van de bouillon is echt een heerlijk moment. Heldere sappen en gefilterde bouillon is wat toegestaan is. Alles voor het goede doel. We houden de moed erin!!!!

Hoofdpijn

Na verloop van tijd kreeg ik echt verschrikkelijke hoofdpijn. De vorige keer had ik hier niet zo’n last van maar de dubbele lading zal daar wel een grote rol in gespeeld hebben. In de avond zuurkool gekookt voor de dames met daarbij een lekker rookworst. Ik heb er normaal gesproken geen moeite mee, maar deze keer ben ik echt weggelopen van tafel. Niet voor de dames, nee, ter bescherming van mezelf! Ik houd absoluut niet van zuurkool, maar ik zou er nu echt een moord voor doen. Wegwezen dus.

Naar bed

Vanavond maar vroeg naar bed om de kwelling en strijd te temperen. Als je slaapt heb je niet zo’n last van honger/trek en hoofdpijn. Welterusten. Op naar morgenochtend.

Dit bericht is geplaatst in Mijn blog. Bookmark de permalink.