De maag, darm-, leverziekte arts

Vandaag naar de MDL arts. Een druk man. Wel direct handelend, en dat is prettig. Na een gesprek heeft hij me even betast en voelde geen vreemde dingen in de darmen waarvan hij dacht dat hij zich daar zorgen over moest maken. Een formuliertje mee om bloed te prikken en de volgende dag een maag onderzoek. Kijk dat is handelen! Niks wachten en komt u maar terug over twee weken. Het voelt goed als je op deze manier behandeld wordt! Achteraf beschouwt, kan ik zeggen dat de gezondheidszorg wel heel erg goed in elkaar steekt. Natuurlijk weet ik ook wel dat het soms niet altijd gaat zoals we willen, maar zoals ik ben geholpen, en eigenlijk nog steeds, is echt super. Ik weet zeker dat er bij de mensen werkzaam in de zorg een enorme wil is om goed werk neer te zetten, maar dat onze overheid vind dat het wel met wat minder kan. Jammer.

Dit bericht is geplaatst in Mijn blog. Bookmark de permalink.