Denise

denise fotoshootMijn naam is Denise Désireé Streunding en ben geboren te Schiedam als dochter van Hans Streunding en Joke Rigterink. In Schiedam heb ik 2 jaar gewoond in een hele hoge flat met stortkokers voor het afval. Dan denk je misschien waar komen die stortkokers vandaan, maar ooit heeft mijn vader via deze weg afscheid genomen van ons parkietje Wimpie. Mijn vader werkte in die tijd voor de gemeente Schiedam en mijn moeder bij de Makro. Omdat mijn moeder niet zonder Lange Jaap (een vuurtoren in Den Helder), zijn wij destijds verhuisd naar Den Helder. Mijn vader kon toen een baan krijgen bij de gemeente.

School

In Den Helder ging ik vanaf mijn vierde jaar naar De Drietand, de lagere school bij ons in de buurt. Hier heb ik het jaren heel erg naar mijn zin gehad. Wij woonde in die tijd in Sluisdijk in Den Helder. Een nieuwbouwbuurt met vreemd gebouwde woningen. Omdat mijn moeder in die tijd ook weer ging werken in Verpleeghuis Den Koogh, werd ik regelmatig achter op het brommertje, met zo’n jaren tachtig pispotje op mijn hoofd, naar mijn oma gebracht. Daar mocht ik dan altijd mee eten. Na het eten kwam mijn vader me dan weer ophalen in onze Volvo of Daf 66. Na de lagere school ben ik naar de RK Mavo gegaan. Deze school stond destijds bekend als strengste school van Den Helder. Ik had dat natuurlijk niet nodig maar ach…..Een ouderwetse schooltas was verplicht, maar ook een een lusje aan je jas. De docenten wilde nl. geen jassen opruimen. Ik heb hier een super leuke tijd gehad. In de 3de klas kwam bij mij het idee om iets in de techniek te gaan doen. Ik hoor mijn moeder nog zeggen “ik heb altijd al gedacht dat jij iets aparts zou gaan doen, niet iets in de verpleging o.i.d”. En zeg nou zelf, is techniek apart? Dus na mijn eindexamen ben ik naar de MTS gegaan in Den Helder (‘ t Noorderhooftcollege) Uiteindelijk heb ik hier eindexamen gedaan in de richting elektronica met een extra vak (telecom) en uiteindelijk heb ik nu een MTS diploma in mijn pocket. Het vakkenpakket wat ik gekozen had was een HBO pakket zoals ze dat toen noemde, maar ik wilde niet meer naar de HTS. Ik had inmiddels een vriendje en woonde al samen en een flat in nieuw Den Helder.
Denise school

Denise aan de slag op school.

Werk

Na de MTS heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt, maar na de geboorte van onze dochter Isère ben ik gaan werken bij Victron Energy. Hier ben ik werkzaam op de service afdeling en verantwoordelijk voor de mailtjes en telefoontjes met technische vragen vanuit alle windstreken op de wereld. Zeg maar een (technisch) ondersteunde rol. Ik heb het hier super naar mijn zin.
Als je wil weten wat wij bij Victron Energy doen, dan verwijs ik je graag naar: [popup url=”http://www.victronenergy.com” height=”500″ width=”460″]Victron Energy[/popup]


Hier een filmpje over wat wij zoal ontwikkelen bij Victron.

Wat ik verder nog over mezelf kan vertellen? Ik heb een super lieve en geweldige man. Mijn maatje. Ik ben trots op hem (en hij op mij!). Vooral op de manier hoe hij met zijn ziekte omgaat. Daarnaast heb ik een geweldige dochter. Ook op haar ben ik trots. Ze is een echt bijtertje met eigenschappen van zowel William als mij.