Ladies and Gentleman, I’ve got him!!

Om 12.45 is het kleine wondertje mijn lichaam weer uitgekomen. Dan denk je misschien ‘heb je er met de klok naast gestaan?’ Dat klopt! Voor het ziekenhuis diende ik een vragenformuliertje in te vullen waarop ik ook in moest vullen wanneer de pil mijn lichaam weer uitgekomen is. Deze gegevens gebruiken ze voor het nog beter op de patiënt afstemmen. Het is niet heel erg smakelijk, maar ik heb de pil er wel “uitgevist” om hem te bewaren voor degene die er naar geïnteresseerd zijn.

facebook pil

Uitslag

Nu is het wachten op de uitslag. de dokter beoordeeld de beelden van deze twaalf uur durende film op 14 november en mits er geen bijzonderheden gezien worden ben ik weer voor 27 november uitgenodigd voor een gesprekje met de MDL arts. Tot dan.

Dit bericht is geplaatst in Mijn blog. Bookmark de permalink.