Mijn eerste bericht op onze site

Dit is de website van William Vermeulen. Omdat zowel mijn vrouw als onze dochter een enorme belangrijke rol spelen in mijn leven zullen zij niet onbenoemd blijven. Enige tijd geleden heb ik de diagnose NHL (non hodgkin lymfoom) gekregen. Het gaat hier om de variant folliculair lymfoom een traag werkende variant. Op dit moment bevind ik mij in stadium III. Ik zal later wat meer informatie geven over de ziekte etc. Dit is een start van mijn Blog over wat ik en zeker ook mijn gezin ondergaan door de diagnose. Het is voor mij de eerste keer dat ik aan een website werk en zal zeker nog tips kunnen gebruiken. Dus heb je die voor mij, mail ze naar william.vermeulen@kpnmail.nl.

Ik hoop dat jullie doormiddel van deze site meer te weten komen over ons en wat de diagnose/ziekte met ons doet.

Denise en Ikke

Dit bericht is geplaatst in Mijn blog. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.