Toch niet zo consequent?

Nou, daar istie weer

Vanwege een storing bij de hostingprovider van dit blog, bleek ik helaas geen toegang meer te hebben tot mijn eigen blog! Dit omdat, volgens de medewerker van de helpdesk, ik geen akkoord had gegeven op een mailtje welke naar een oude mailbox was gestuurd. Lang verhaal kort, even een mailtje bevestigen en dar was hij weer. Maar, de manier waarop ik erachter kwam dat het niet werkte was minder plezierig. Geen onoverkomelijk groot probleem, maar toch een tikkeltje ongemakkelijk. Nadat ik mijn gebruikelijke bezoek bij Dracula weer had afgelegd, mochten wij weer op bezoek bij onze vriend de internist. Dit gebruikelijke bezoek aan Dracula is altijd vlak voor mijn bezoek aan onze vriend, welke vervolgens opgevolgd wordt door een Rituximab kuurtje. Deze week ben ik weer eens aan de beurt om dat rete goed werkend stofje in mijn aderen te krijgen, zodat dat spulletje eens goed zijn werk kan doen. En tot op heden, kunnen wij alleen maar zegen dat het een succesvolle actie blijkt. Dat muizenspul, zoals in een eerder blog genoemd, doet zijn werk meer dan naar behoren.

Punt

Teruglezend, kom ik tot de conclusie dat ik niet echt tot het punt kom wat ik eigenlijk wilde maken. Het “down” zijn van mijn blog en hoe ik daar achter kwam. Enige tijd geleden ben ik benaders door een vriendelijke dame die mijn blog had gezien en gelezen. Via mail en vervolgens ook telefonisch zocht zij contact om mij te vragen of ik wellicht zin had mee te werken aan een promotiefilmpje van de fabrikant van de Rituximab. Dit filmpje komt “achter” een login voor specialisten die Rituximab voorschrijven. Middels dit filmpje wil de fabrikant, Roche in dit geval, meer awareness creëren voor het betreffende medicijn. Nou, als ik daar anderen mee kan helpen, dan werk ik daar natuurlijk graag aan mee. Ik hoop dat ik het filmpje zelf ook krijg, zodat ik deze dan op mijn blog kan plaatsen.

Daarom mijn grote vriend

De producent van de video vroeg zich af of het misschien mogelijk was dat mijn internist ook mee wilde werken aan het filmpje. Omdat ik niet voor hem kan beslissen, heb ik zijn naam doorgespeeld aan de dame van het videoproductiebedrijf. Omdat ik toch op bezoek moest bij de internist, besprak ik met hem hoe het geheel met de video tot stand was gekomen en wilde ik mijn blog aan hem laten zien. En toen…………., toen deed die het niet!!! Vanwege een bevestigingsmailtje!!!!! Goed, jullie kunnen dit lezen, hij doet het weer. Tijdens het gesprek kreeg onze vriend ineens een aha momentje. Hij was benaderd door de producent met het verzoek tot meewerken aan het filmpje. Buiten dat quote: “hij het een beetje vreemd vond” waarom hij benaderd was, wil hij perse elke mogelijke blijk van belangenverstrengeling voorkomen. En daarom wilde hij niet meewerken. Kijk, dat is nog eens eerlijk en direct. Toevallig werkt mijn ziekenhuis met het betreffende merk en heb ik er baat bij, maar het had evengoed een ander effectief middel geweest kunnen zijn. En dat is wat ik zo in deze man waardeer.

Belofte

Goed, we komen weer aan het eind van dit stukje. De vorige keer maakte ik de belofte om vaker een update te doen van de huidige situatie. Daar is het niet helemaal van gekomen. Andere activiteiten, die meer energie behoefde dan het bijwerken van het blog hadden even de voorkeur. Nu, doe ik weer de belofte wat consequenter te zijn. Morgen misschien?

Vragen of opmerkingen? Gewoon mailen, bellen of wat dan ook, want: onduidelijkheden, daar houd ik niet van.

Tot gauw

Dit bericht is geplaatst in Mijn blog. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.