Uitslag van de mri

Gelukkig

Vandaag de uitslag van de MRI gekregen. Geen bijzonderheden gezien. Dat is mooi, want dan is er geen lymfoom gevonden in mijn darmen. Het fijn te zien en te horen dat de MDL arts zo betrokken en meelevend is.

Beetje jammer

Toch is het tegelijkertijd ook een beetje jammer dat nu nog steeds niet duidelijk is waar de bloeding en mijn vermoeidheid vandaan komt. De internist/oncoloog had al wel aangegeven dat wanneer er niets uit het darmonderonderzoek zou komen we er maar rekening mee moesten houden dat de vermoeidheid bij de NHL vandaan komt. Aan die vervelende vermoeidheid kan ik niet wennen.

Camerapil of videoonderzoek

Nu is het wachten op, ik hoop voorlopig het laatste onderzoek, de camerapil voor het videoonderzoek. Zodra er meer bekend is laat ik jullie het weer weten.

Dit bericht is geplaatst in Mijn blog. Bookmark de permalink.